Vakkundige tuinaanleg

De aanleg van een tuinontwerp vergt goede planning en de juiste aanpak. Om van een ontwerp tot eindresultaat te komen moet het juiste pad bewandeld worden.

De basis is de grond

Om tot een mooie resultaat te komen moet de basis stevig zijn. Dit betekent dat het grondwerk de “fundering” is voor de tuin. Dit moet goed zijn. Soms betekent het dat de hele tuin leeggehaald moet worden. Met het grondwerk komen zaken zoals drainage en menggranulaat aan de orde.

Nadat het grondwerk klaar is komen de harde materialen aan de beurt. Bestrating, pergola’s, vlonders en overkappingen worden als eerste geplaatst. Bij de aanleg hiervan houden we rekening met zaken zoals stroompunten en verlichting.

Nadat de basis van de tuin gelegd is is het tijd voor de beplanting. Met beplanting komt de tuin echt tot leven. Vlinders en vogels vinden hun weg in de nieuwe tuin.

De aangeplante bomen en beplanting zijn van hoogwaardige kwaliteit en ziektevrij. Wij geven garantie op de door ons geleverde materialen en beplanting.

Details

Tuinen geven vaak een rustig gevoel. Maar dit kan alleen als alle details in de tuin ook goed afgewerkt zijn. Wij zorgen ervoor dat onze aangelegde tuinen tot in de puntjes zijn afgewerkt.

Komende jaren

De tuin kan nu echt tot bloei gaan komen. In de komende jaren gaan de beplanting en bomen/heesters zich echt ontwikkelen. Volwassen beplanting zorgt voor een mooi aangezicht en weinig onderhoud.

Opzoek naar vakkundige aanleg van uw nieuwe tuin?

Neem contact met ons op