Tuinonderhoud op maat

Genieten van uw tuin kan op meerdere manieren. Zelf bezig in de tuin kan ontspannend werken maar wellicht ook intensief. Door uw tuin jaarlijks te laten snoeien en bemesten kunt u meer van uw tuin genieten.

Snoeien

Het onderhoud van een tuin is zeer divers. Door in het voorjaar uw beplanting en bomen te snoeien en deze te voorzien van de juiste meststoffen geeft u uw tuin een boost in het voorjaar. Hierdoor komt de beplanting en gazon goed uit de winter en is uw tuin klaar voor de zomer.

In de zomer zijn de groene afscheidingen klaar om gesnoeid te worden. Door uw heg minimaal 2 keer per jaar te snoeien krijgt deze een juiste vorm.

In het najaar zal uw tuin tot rust komen en is het zaak de tuin winterklaar te maken. Hier zullen de heggen nog een keer worden gesnoeid om strak de winter in te kunnen gaan. Ook de juiste meststoffen zijn nodig om de beplanting, gazon en bomen gezond de winter in te kunnen laten gaan.

Natuurlijk voorzien we u ook van alle tips en trucs om uw tuin zo goed mogelijk te onderhouden.

Wintertijd is een goede gelegenheid om bomen te snoeien dan wel geheel te verwijderen. Meer hierover kunt u vinden onder boomverzorging.

Zoekt u tuinonderhoud op maat?

Neem contact met ons op